PAPRIKY S ČERVENÝM ZELÍM

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA / 




INGREDIENCE: do kilové sklenice: 3-4 papriky na l kg červeného zelí: 30 g soli, 50 g cukru. Octový nálev: 1/3 l octa, 2/3 l vody, lžička soli, lžíce cukru, 3 zrnka pepře, 2 zrnka nového koření, 1/2 bobkového listu. POSTUP PŘÍPRAVY: Jemně nakrouhané zelí promícháme se solí, cukrem a necháme 2 hodiny uležet. Pak zelím naplníme papriky zbavené semen a přikryjeme je seříznutým vrškem paprik. Narovnáme je do sklenic, zalijeme svařeným a vychladlým octovým nálevem a sklenice povážeme. Chceme-li papriky uschovat na delší dobu, pak je raději dáme do patentních sklenic a sterilujeme.

PAPRIKY S ČERVENÝM ZELÍM PAPRIKY S ČERVENÝM ZELÍM



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1329 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz